Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Конфедерацијата Швајцарија 


Претседател: ШУТАРОВ ВАСКО   
 
          Членови: САЛИУ ШАБАН 
                             ЦАНОСКИ ФИЈАТ 
                             КАБА ГАРИП 
                             АРИФИ ТЕУТА 
                             МЛАДЕНОВСКА ЃОРЃИЕВСКА МЕРИ 
                             КИРОВ АЦО 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.