Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија 


Претседател: АВИРОВИЌ ВЛАДАНКА   
 
          Членови: ДАМЕСКИ ПАНЧЕ
                            ДЕРКОСКИ ОЛИВЕР
                            ОРОВЧАНЕЦ ЃОРЃИ
                            ДОГАНИ БЕСИМ
                            ХАНИ ТАХИР
                            ПЕНОВ РИСТО
                            ГРКОВСКА СЛАВИЦА
                            ГЕШТАКОВСКИ КИРЕ
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.