Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД

Претседател: МАТОШИ РУЖДИ   
 
          Членови: СТАНЧЕВСКА НАДА 
                            ЛАЛЧЕВСКА РИСТАНКА 
                            ДОНЧЕВ ДАНАИЛ 
                            БОНЕВА СИЛВАНА 
                            АЛИТИ РАФИЗ 
                            НАЈДОВСКИ СЛОБОДАН  
                            МАКРАДУЛИ ЈАНИ 
                            БУЧКОВСКИ ВЛАДО 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.