Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска 


Претседател: ТОПУЗОВА КАРЕВСКА РОЗА  
 
          Членови: НИКОЛОСКИ АЛЕКСАНДАР 
                            БОНЕВА СИЛВАНА 
                            ПОПОВСКА ЛИЛЈАНА 
                            СЕЛМАНИ ЕЛМАЗЕ 
                            ХАНИ ТАХИР 
                            ЦВЕТКОВСКА БЛАГОРОДНА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.