Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Исланд и Кралството Норвешка 


Претседател: МАКРАДУЛИ ЈАНИ   
 
          Членови: ШАМБЕВСКИ ОЛИВЕР 
                            ДИМИТРИЕВСКИ ДАРКО 
                            ДЕРКОСКИ ОЛИВЕР  
                            КАБА ГАРИП 
                            ВЕЛИУ ФАЗЛИ 
                            БЕНДЕВСКА ВЕСНА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.