Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на балтичките земји: Естонија, Летонија и Литванија 


Претседател: ПОПОВСКА ЛИЛЈАНА  
 
          Членови: ГРОЗДАНОВ ЦВЕТКО
                            СТАНЧЕВСКА НАДА
                            РАМАДАНИ АГИМ
                            ЈАКУПИ ЗИМРЕТЕ
                            ИВАНОВСКИ ИГОР
                            ГЕШТАКОВСКИ КИРЕ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.