Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Суверениот Воен Ред на Малта и Република Кипар 


Претседател: ТРАЈАНОВ ПАВЛЕ   
 
          Членови: КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА АНИТА 
                            ПЕТРОВ ГОРАН 
                            РАМАДАНИ АГИМ 
                            ПОЛОЖАНИ АЗИЗ 
                            ЌУРКЧИЕВ НИКОЛА 
                            ЦВЕТКОВСКА БЛАГОРОДНА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.