Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина

Претседател: МИТАНОСКИ ВЕЛЕ 

          Членови: КОЦЕВ ВАНЧО 
                            БОНЕВА СИЛВАНА 
                            ЈАНЕВСКА ВЕСНА  
                            КАБА ГАРИП 
                            АЛИТИ РАФИЗ 
                            ИВАНОВА ЦВЕТАНКА 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.