Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Царството Јапонија 


Претседател: БОЖИНОВСКА ВАЛЕНТИНА  
 
          Членови: ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА НАДИЦА 
                            СТЕФАНОВСКА АНЕТА 
                            ВИТАНОВ ЗОРАН 
                            ЗАШОВ БЛАГОЈ 
                            МАТОШИ РУЖДИ 
                            ДУРАКУ САДУЛА  
                            ФИЛИПОВА ВЕРИЦА 
                            ИВАНОВСКИ ИГОР 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.