Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Ирска 


Претседател: НИКОЛОСКИ АЛЕКСАНДАР   
 
          Членови: ДИМИТРИЕВСКИ ДАРКО 
                            ЃОРЃЕСКА РУЖА  
                            РЕЏЕПИ ДАУТ 
                            СУЛЕЈМАНИ ФАДИЛ  
                            БЕНДЕВСКА ВЕСНА 
                            КИТАНОВСКИ ЛАЗАР 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.