Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска 


Претседател: ВЕЉАНОСКИ ТРАЈКО   
 
          Членови: КИПАРИЗОВСКА КРСТЕСКА АНИТА  
                            ДИМИТРОВСКИ РАТКО 
                            КУНОВСКА ЈАГНУЛА 
                            ТАЧИ МЕНДУХ  
                            АДЕМИ ЏЕВАТ 
                            ТОПУЗОВА КАРЕВСКА РОЗА 
                            МЛАДЕНОВСКА ЃОРЃИЕВСКА МЕРИ 
                            КОНДАРКО БОРИС 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.