Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија 

Претседател: ДИМОВСКИ ИЛИЈА  
 
          Членови: ВЕЉАНОСКИ ТРАЈКО 
                            АНДОНОВСКА МАРИЈА 
                            ИБИШИ ХАЗБИЈЕ 
                            АРИФИ ТЕУТА 
                            РИЛКОСКИ НИКОЛА 
                            ЌУРКЧИЕВ НИКОЛА 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.