Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина 


Претседател: РАХИЌ ЕСАД  
 
          Членови: КРСТЕВСКИ СТОЈЧЕ  
                            СПАСЕНОВСКИ АЛЕКСАНДАР 
                            СУЛЕЈМАНИ ФАДИЛ 
                            СЕЛМАНИ АЈШЕ  
                            НЕЗИРИ ХАДИ  
                            НАЈДОВСКИ СЛОБОДАН 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.