Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција 


Претседател: МАНАСИЈЕВСКИ ЈОВАН   
 
        Членови: КИТАНОСКИ ИЛИЈА 
                         ШУТАРОВ ВАСКО 
                         ТРАЈАНОВ ПАВЛЕ 
                         СЕЛМАНИ ЕЛМАЗЕ  
                         ЈАШАРИ АДНАН 
                         БЕНДЕВСКА ВЕСНА 
                         ЌУРКЧИЕВ НИКОЛА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.