Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија 


Претседател: ЃОРЧЕВ ВЛАДИМИР   
 
          Членови: ТАШЕВА ВИОЛЕТА  
                            СЕКУЛОВСКА МИРЈАНА 
                            ОРОВЧАНЕЦ ЃОРЃИ 
                            КАБА ГАРИП 
                            АЛИТИ РАФИЗ  
                            МУСТАФА НЕЖДЕТ 
                            ЖЕРНОВСКИ АНДРЕЈ 
                            СЕРАФИМОВ ВЛАТКО 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.