Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Франција 


Претседател: ЌУРКЧИЕВ НИКОЛА  
 
          Членови: СПАСЕНОВСКИ АЛЕКСАНДАР 
                            ЗАШОВ БЛАГОЈ 
                            ПЕТКОВСКИ ТИТО 
                            ДОНЧЕВ ДАНАИЛ 
                            КАДРИУ ФЛОРА 
                            АДЕМИ ЏЕВАТ 
                            ХАСИПИ КЕНАН 
                            СПАСОВСКИ ОЛИВЕР 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.