Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска 


Претседател: БЕЏЕТИ БЛЕРИМ   
 
          Членови: СТЕФАНОВСКА АНЕТА 
                            ПЕТРОВ ГОРАН 
                            СЕЛМАНИ ЕЛМАЗЕ 
                            ПОПОВСКИ НИКОЛА 
                            СЕРАФИМОВ ВЛАТКО 
                            ГЕЛОВА СТОЈАНОВА СОЊА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.