Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Руската Федерација

Претседател: ПОП-АРСОВ ПЕТАР  
 
          Членови: АВИРОВИЌ ВЛАДАНКА 
                             МИТАНОСКИ ВЕЛЕ 
                             ОРОВЧАНЕЦ ЃОРЃИ 
                             АЈДИНИ НАСЕР 
                             АРИФИ ТЕУТА 
                             СТОИЛКОВИЌ ИВАН 
                             КИРОВ АЦО 
                             ИВАНОВА ЦВЕТАНКА 

 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.