Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска


Претседател: КАДРИУ ФЛОРА
 
          Членови: ЃОРЃИЕВСКИ ВЕЛЕ
                             ТАШЕВА ВИОЛЕТА
                             ДУРАКУ САДУЛА
                             ИВАНОВСКИ ИГОР
                             ПЕНОВ РИСТО
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.