Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија

Претседател: АНДОВ СТОЈАН   
 
        Членови: ИВАНОВ ЉУБИСАВ - ЅИНГО 
                        СТОЈАНОВ РИСТО 
                        МИСОВСКИ ГОРАН 
                        ЈАНЕВСКА ВЕСНА 
                        МАТОШИ РУЖДИ 
                        АДЕМИ ЏЕВАТ 
                        БУЧКОВСКИ ВЛАДО 
                        НИКОЛОВ МАРЈАНЧО 
 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.