Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија 

 Претседател: БУЏАКУ АГРОН  
 
           Членови: ЃОРЃИЕВСКИ ВЕЛЕ 
                             ЈАКИМОВСКА СВЕТЛАНА 
                             АЈДИНИ НАСЕР 
                             МУСТАФА НЕЖДЕТ 
                             ЦВЕТКОВСКА БЛАГОРОДНА 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.