Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTIN E RENDIT USHTARAK SOVRAN TË MALTËS DHE REPUBLIKËS SË QIPROS

Kryetar: TRAJANOV PAVLE
 
Anëtarë: KIPARIZOVSKA KRCTESKA ANITA
               PETROV GORAN
               RAMADANI AGIM
               POLLOZHANI AZIZ
               QURKÇIEV NIKOLLA
               CVETKOVSKA BLLAGORODNA

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.