Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME MBRETËRINË E BASHKUAR TË BRITANISË SË MADHE DHE IRLANDËS VERIORE

Kryetar: VESNA JANEVSKA

Anëtarë: VLLADIMIR GJORQEV
                PAÇEMSKI MILE
                FLORA KADRIU
                RAFIZ ALITI
                BORIS KONDORKO
                MARJANÇO NIKOLLOV

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.