Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E VENDEVE TË LINDJES SË AFËRME DHE TË MESME

Kryetar : DOGANI BESIM 

Anëtarë: DANEVSKI TOME
               DERKOSKI OLIVER
               BIUXHAKU AGRON
               KIROV ACO
               RILLKOSKI NIKOLLA
               DIMESKA KATERINA

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.