Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTET E VENDEVE BALTIKE: ESTONISË, LETONISË DHE LITUANISË

   Kryetar:  POPOVSKA LILJANA

ANËTARË: GROZDANOV CVETKO
                  STANÇEVSKA NADA
                  RAMADANI AGIM
                  JAKUPI ZIMRETE
                  IVANOVSKI IGOR
                  GESHTAKOVSKI KIRE

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.