Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


GRUPI I DEPUTETËVE I KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR BASHKËPUNIM ME PARLAMENTIN E MBRETËRISË SË BASHKUAR TË BRITANISË SË MADHE DHE IRLANDËS VERIORE

 

Kryetar: SLLAVICA GËRKOVSKA

Anëtarë: BORIS KONDARKO
                 LJUPÇE MESHKOV                                                  
                 GANKA SAMOILLOVSKA CVETANOVA
                 AGIM XHELILI                          
                 TOMA GLIGORIJEVSKI                
                 ILJAZ HALIMI

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.