Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Унгарија 


Претседател: ЏЕВДЕТ НАСУФИ   
 
          Членови: КИРО ДОЈЧИНОВСКИ  
                            ДОБРЕ КЕКОВСКИ  
                            СПИРО МАВРОВСКИ  
                            ИЛИЈА КИТАНОСКИ  
                            ЈУСУФ АРИФИ  
                            СОЊА ЛЕПИТКОВА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.