Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток 


Претседател: НИКОЛА АПОСТОЛОВСКИ   
 
          Членови: СЛАВИЦА ГРКОВСКА 
                            РИСТАНА ЛАЛЧЕВСКА 
                            ЧЕДОМИР КРАЉЕВСКИ 
                            СИЛВИЕ САЛИУ 
                            АНГЕЛКА ПЕЕВА-ЛАУРЕНЧИЌ 
                            ФАТМИР АСАНИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.