Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шведска 


Претседател: СЛОБОДАН НАЈДОВСКИ   
 
          Членови: БЛАГОРОДНА МИНГОВА КРЕПИЕВА  
                            ЗОРАН ТОМИЌ  
                            РИСТО ПЕЈОСКИ  
                            РАФИЗ ХАЛИТИ  
                            ФАТМИР АСАНИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.