Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Конфедерацијата Швајцарија 


Претседател: ТЕУТА АРИФИ   
 
          Членови: СЛАВИЦА СТАНКОВСКА  
                            ГАЈУР САРАЧ  
                            ЃОРЃИ ОРОВЧАНЕЦ  
                            ЃОРГЕ ПАЛОШКОВСКИ  
                            ЛИЛЈАНА ИВАНОВСКА  
                            ЏЕВДЕТ НАСУФИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.