Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија 


Претседател: ГЗИМ ОСТРЕНИ   
 
          Членови: СЛАВЕ АРСОСКИ  
                            АНГЕЛ ДИМИТРОВ  
                            СЛОБОДАН ЧАШУЛЕ  
                            СТОЈАН АНДОВ  
                            ЗУДИ ЏЕЛИЛИ  
                            ЉУБИСАВ ИВАНОВ-ЅИНГО 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.