Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска 


Претседател: СЛАВИЦА ГРКОВСКА  
 
          Членови: БОРИС КОНДАРКО 
                            ЉУПЧЕ МЕШКОВ 
                            ГАНКА САМОИЛОВСКА ЦВЕТАНОВА 
                            АГИМ ЏЕЉИЉИ 
                            ТОМА ГЛИГОРИЈЕВСКИ 
                            ИЛЈАЗ ХАЛИМИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.