Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Романија 


Претседател: ЦВЕТЛЕ ЈАНЕСКА  
 
          Членови: ДОБРЕ КЕКОВСКИ 
                            ЃОРЃИ ТРЕНДАФИЛОВ 
                            ИЛИЈА СРБИНОВСКИ 
                            СЕМИЈАЛ ХАСАНИ 
                            НЕЛКО СТОЈАНОСКИ 
                            ЏЕВДЕТ НАСУФИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.