Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Португалија 


Претседател: ДРАГАН ЃОРЃИЕВ  
 
          Членови: НИКОЛА Б. КАМЧЕВ 
                            РИСТАНА ЛАЛЧЕВСКА 
                            АЛЕКСАНДАР ФЛОРОВСКИ 
                            НАЗМИ БЕЌИРИ 
                            РОЗА ТОПУЗОВА-КАРЕВСКА  
                            ИСМЕТ РАМАДАНИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.