Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска 

Претседател: СИЛВАНА БОНЕВА 
 
          Членови: БЛАГОРОДНА МИНГОВА КРЕПИЕВА 
                            ИВАН АНАСТАСОВСКИ 
                            ЉУПЧЕ МЕШКОВ  
                            ЕЈУП РУСТЕМИ  
                            ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА  
                            ФАТМИР АСАНИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.