Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Исланд и Кралството Норвешка 


Претседател: МАРИЈА КОЈЗЕКЛИСКА   
 
          Членови: БОРЧЕ ПЕТКОВСКИ 
                            ЕСАД РАХИЌ 
                            ИЛИЈА СРБИНОВСКИ 
                            ФАЗЛИ ВЕЛИУ 
                            АНГЕЛКА ПЕЕВА-ЛАУРЕНЧИЌ 
                            РУЖДИ МАТОШИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.