Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија 


Претседател: ДРАГО ШАЈНОСКИ   
 
          Членови: МИТЕ НИКОЛОВ 
                            НЕЖДЕД МУСТАФА  
                            ЖАРКО КАРАЏОСКИ 
                            ЈУСУФ АРИФИ  
                            НЕЛКО СТОЈАНОСКИ 
                            ЏЕВДЕТ НАСУФИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.