Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург 


Претседател: ИВАН АНАСТАСОВСКИ  
 
          Членови: КАМЕ ПЕТРОВ 
                            БЛАЖЕ СТОЈАНОСКИ 
                            ИЛИЈА СРБИНОВСКИ 
                            АДНАН ЈАШАРИ 
                            НЕЛКО СТОЈАНОСКИ 
                            ЗАМИР ДИКА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.