Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Суверениот Воен Ред на Малта и Република Кипар 


Претседател: ХИСНИ ШАЌИРИ  
 
          Членови: ВЛАДО ИЛИЕВСКИ 
                            НИКОЛА ЌУРКЧИЕВ 
                            СПИРО МАВРОВСКИ 
                            МИХАЈЛО ГЕОРГИЕВСКИ 
                            БЛАГОЈ ГОЛОМЕОВ 
                            ЗУДИ ЏЕЛИЛИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.