Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина 


Претседател: КАМЕ ПЕТРОВ   
 
          Членови: КАРОЛИНА РИСТОВА 
                            ЃОРГЕ ПАЛОШКОВСКИ  
                            АДНАН ЌАХИЛ 
                            РАФИЗ ХАЛИТИ 
                            СОЊА ЛЕПИТКОВА 
                            РУЖДИ МАТОШИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.