Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Италија 


Претседател: ЈУСУФ АРИФИ   
 
          Членови: БОРИС КОНДАРКО 
                            САШО ДОХЧЕВ  
                            ЉУПЧО БАЛКОВСКИ 
                            ИЛИЈА КИТАНОСКИ  
                            СЛОБОДАН НАЈДОВСКИ 
                            ЏЕЗАИР ШАЌИРИ 

 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.