Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Ирска

Претседател: ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА  
 
          Членови: ВЛАДО ПАУНКОВ 
                            ДРАГАН ЃОРЃИЕВ 
                            ЗОРАН КРСТЕВСКИ 
                            СИЛВАНА БОНЕВА 
                            ХУСЕИНИ ХУСЕИНЏЕВАТ 
                            ЗАМИР ДИКА 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.