Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија 

Претседател: ЈАНИ МАКРАДУЛИ 
 
          Членови: ЦВЕТАНКА ИВАНОВА 
                            НИКОЛА ГРУЕВСКИ 
                            ЉУПЧО БАЛКОВСКИ 
                            ТЕУТА АРИФИ 
                            РОЗА ТОПУЗОВА-КАРЕВСКА 
                            ИЛЈАЗ ХАЛИМИ 
 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.