Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина 


Претседател: ЉУБИСАВ ИВАНОВ-ЅИНГО   
 
          Членови: ЈОРДАН МИХАЈЛОВСКИ 
                             ТАСИМ СУЛЕЈМАНОСКИ 
                             ВАНЧО СТАМЕНКОВ 
                             ХУСЕИНИ ХУСЕИНЏЕВАТ 
                             ПЕТАР АПОСТОЛОВ 
                             ЗУДИ ЏЕЛИЛИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.