Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Франција 


Претседател: ГАНКА САМОИЛОВСКА ЦВЕТАНОВА  
 
          Членови: СЛАВИЦА СТАНКОВСКА 
                            ТИТО ПЕТКОВСКИ 
                            СИЛВАНА БОНЕВА  
                            ХИСНИ ШАЌИРИ  
                            АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ 
                            ИЛЈАЗ ХАЛИМИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.