Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Руската Федерација


Претседател: НИКОЛА Б. КАМЧЕВ

          Членови: АНА АНДОВА
                            ЉУПЧО БАЛКОВСКИ
                            АЛЕКСАНДАР ФЛОРОВСКИ
                            ТЕУТА АРИФИ
                            АНДРЕЈ ЖЕРНОВСКИ
                            ИЛЈАЗ ХАЛИМИ
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.