Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска 


Претседател: АБДУЛАДИ ВЕЈСЕЛИ
 
          Членови: КИРЕ ГЕШТАКОВСКИ 
                            ЦВЕТАНКА ГАШОСКА  
                            МАРИЈА КОЈЗЕКЛИСКА 
                            ЕФТИМ МАНЕВ 
                            НАЗМИ БЕЌИРИ  
                            СОЊА ЛЕПИТКОВА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.