Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Србија и Црна Гора 


Претседател: ПЕТАР АПОСТОЛОВ   
 
          Членови: ВАНЧО ЃОРГИЕВ 
                            ИВАН СТОИЛКОВИЌ 
                            ЃОРЃИ ОРОВЧАНЕЦ 
                            ЖАРКО КАРАЏОСКИ  
                            НАЗЛИЕ ДАУТИ 
                            ЗУДИ ЏЕЛИЛИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.