Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република 


Претседател: ЏЕЗАИР ШАЌИРИ   
 
          Членови: БЛАГОЈА ГЕШОСКИ  
                            ТАСИМ СУЛЕЈМАНОСКИ  
                            САШКО КЕДЕВ  
                            РИСТО ПЕЈОСКИ  
                            ТОМА ГЛИГОРИЈЕВСКИ  
                            АДНАН ЈАШАРИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.