Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија 


Претседател: ЗАМИР ДИКА   
 
          Членови: КИРЕ ГЕШТАКОВСКИ 
                            АНА АНДОВА 
                            ЃОРЃИ ТРЕНДАФИЛОВ 
                            МАРИЈА КОЈЗЕКЛИСКА 
                            ХИСНИ ШАЌИРИ 
                            ЛИЛЈАНА ИВАНОВСКА 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.